Jelajah Prihatin UMPSA cakna keperluan pelajar bakal mendaftar - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KELANTAN, 20 September 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyantuni pelajar baharu yang berkeperluan sebagai inisiatif dan memudah cara urusan pendaftaran mereka pada 28 September akan datang.