Sultan Perak, Sultan Nazrin Shah sempurnakan Istiadat Perbarisan Pentauliahan Diraja Pegawai Muda PALAPES Universiti Awam Ke-42 Tahun 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
TANJUNG MALIM, 21 September 2024 - Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah Ibni Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al-Maghfur-Lah berkenan bercemar duli berangkat menyempurnakan Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Awam (UA) Ke-42 di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) baru-baru ini.