31 pelajar kohort ke-3 Program Ijazah Dual BJTU–UMPSA diraikan dalam majlis ringkas di KLIA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
SEPANG – 20 September 2024 - Kesedihan, kegembiraan dan pelbagai reaksi pelajar dan ibu bapa jelas terpancar di wajah masing-masing tatkala untuk melepaskan seramai 31 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi menyambung pengajian selama dua tahun setengah lagi di Beijing Jiaotong University (BJTU) untuk program kerjasama Ijazah Dual UMPSA–BJTU.