UMPSA terokai bidang Penerbangan bersama Delta Aerospace Sdn. Bhd. - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
SUBANG, 13 September 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperluaskan kerjasama dalam bidang penerbangan dengan rakan industri menerusi permeteraian Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Delta Aerospace Sdn. Bhd. baru-baru ini.