UMPSA dan Jabatan Kesihatan Negeri Pahang anjur Simposium Hari Kesedaran Pencegahan Bunuh Diri Sedunia dan Sambutan Hari Kesihatan Mental Peringkat Negeri Pahang 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 September 2024 – Baru-baru ini, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berkolaborasi dengan Jabatan Kesihatan Negeri Pahang (JKNP) dengan menganjurkan Simposium Hari Kesedaran Pencegahan Bunuh Diri Sedunia dan Sambutan Hari Kesihatan Mental Peringkat Negeri Pahang 2024.