UMPSA buka lebih ruang hulur bantuan bakal pelajar, memudah cara masuk universiti - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memberi ruang kepada semua pelajar universiti yang memerlukan bantuan kewangan dan lain-lain keperluan bagi memudah cara urusan memasuki UMPSA pada hari pendaftaran yang akan diadakan pada 28 September ini.