Synbion, United Agarwood Planters, Inc. meterai perjanjian bangunkan industri Gaharu dengan produk penemuan baharu - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 12 September 2024 - Syarikat spin-off UMPSA Holdings Sdn Bhd., Synbion dan United Agarwood Planters, Inc. (UAP) yang berpangkalan di Filipina menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) untuk memperkukuhkan kerjasama mereka dalam industri agarwood (gaharu) yang menggunakan produk penemuan baharu berasaskan saintifik.