NC UMPSA santuni petani Kampung Bentan Pekan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 4 September 2024 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Ts. Dato’ Dr. Yuserrie Zainuddin mengetuai Program Gotong-royong Projek Pertanian Bersama Petani Kampung Bentan, Pekan baru-baru ini.