UMPSA anjur Seminar Kaedah Latihan dalam TVET dan Kaedah Pengajaran TVET Inovatif - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 9 September 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Colombo Plan Staff College (CPSC) dan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) telah menganjurkan Seminar Kaedah Latihan dalam TVET dan Kaedah Pengajaran TVET Inovatif bermula 9 hingga 13 September 2024 di Dewan Bankuet, UMPSA Pekan.