UMPSA anjur Majlis Apresiasi Pementoran Sesi 2023_2024 - Muhammad Syamim Aiman, Abd Hamid (UMPSA, 2024)
PEKAN, 3 September 2024 – Pusat Sejahtera, Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni bersama Bahagian Pembangunan Sumber Manusia Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), baru-baru ini telah menganjurkan Majlis Apresiasi Program Pementoran untuk Sesi 2023/2024.