UMPSA tuan rumah RBTX Petrosains Challenge 2024 Peringkat Zon Timur - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 4 September 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjadi tuan rumah bagi Pertandingan RBTX Petrosains Challenge 2024 Peringkat Zon Timur 2024 di Dewan Serbaguna, UMPSA Pekan.