UMPSA dan Jabatan Perhutanan Negeri Pahang tanam 67 pokok simbolik sempena kemerdekaan Malaysia yang Ke-67 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 30 Ogos 20204 – Seramai 100 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama petugas Jabatan Perhutanan Negeri Pahang dan staf UMPSA Holdings Sdn. Bhd. meneruskan misi penanaman sebanyak 67 batang pokok sempena Program Jelajah Aspirasi Malaysia RTM dan Sambutan Ambang Kemerdekaan UMPSA 2024 di UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.