Lebih 1,500 hadir Jelajah Aspirasi Malaysia RTM dan Sambutan Malam Ambang Merdeka UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 31 Ogos 2024 - Lebih 1,500 hadir Jelajah Aspirasi Malaysia RTM dan Sambutan Malam Ambang Merdeka Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini di Stadium Mini UMPSA, Kampus Gambang.