UMPSA sasar 3 pingat emas di SUKIPT 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 30 Ogos 2024 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Ts. Dato’ Dr. Yuserrie Zainuddin baru-baru ini menyerahkan bendera UMPSA kepada wakil kontinjen, Ahmad Azad Rifqi Redzuan yang bakal mewakili universiti ke Sukan Institusi Pendidikan Tinggi 2024 (SUKIPT) di Sintok, Kedah.