SMK Mersing lawat UMPSA untuk beri pendedahan awal laluan kerjaya - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
PEKAN, 29 Ogos 2024 - Seramai 40 pelajar tingkatan 2 hingga 4 dan empat orang guru pengiring dari Sekolah Menengah Kebangsaan Mersing mengadakan lawatan sambil belajar ke Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Pekan.