UMPSA anjur ICCEIB fokus pendekatan kolaboratif SDG terhadap Keselamatan Makanan, Tenaga dan Air - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 28 Ogos 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan International Conference on Chemical Engineering & Industrial Biotechnology (ICCEIB) 2024 Kali Ke-7 yang berlangsung mulai 27 hingga 29 Ogos 2024 di Putrajaya, baru-baru ini.