100 sukarelawan UMPSA, TMB, SWCorp dan Alam Flora bersihkan Pantai Cherok Paloh sambil plogging - Siti Nur Yasmin, Madzlan (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 23 Ogos 2024 - Seramai 100 orang peserta merangkumi staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Tanah Makmur Berhad (TMB), SWCorp Cawangan Pahang dan Alam Flora menyertai Program Plogging UMPSA x TMB yang telah diadakan di Pantai Cherok Paloh, Kuantan baru-baru ini.