UMPSA dan Futurise lancar Dronecubator Zon Timur - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Ogos 2024 – Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Futurise telah melancarkan Dronecubator Zon Timur yang berlangsung di Padang Blok 1, Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini.