Pasukan Cyber X UMPSA juarai Astro-NACSA Coding Challenge 2024 (ANCC2024) - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 2 Ogos 2024 - Pasukan Cyber X UMPSA mengharumkan nama Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) apabila berjaya merangkul kemenangan dalam Astro-NACSA Coding Challenge 2024 (ANCC2024) baru-baru ini.