UMPSA jalin kerjasama bersama institusi pendidikan tinggi wilayah Heilongjiang dan lancar Bengkel Kaiwu - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 Ogos 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdillah (UMPSA) terus mengukuhkan jaringan antarabangsanya dengan menjalinkan kerjasama strategik bersama beberapa institusi pendidikan tinggi (IPT) terkemuka di Wilayah Heilongjiang, China.