Rahsia aloe vera dan Nata de Coco sebagai bahan bioaktif perubatan - Siti Maznah, Kabeb (UMPSA, 2024)
Cuaca panas yang melampau kebelakangan ini telah mengganggu keseimbangan sistem tubuh, seterusnya menyebabkan kemerosotan tahap kesihatan individu terutamanya masalah kesihatan kulit seperti luka terbakar, keradangan dan dehidrasi.