Program Self Adaptation bantu pelajar baharu menyesuaikan diri di universiti - Rahimah, Mohamed (UMPSA, 2024)
PEKAN, 17 Ogos 2024 – Seramai 100 orang pelajar baharu Diploma Sesi 2024/2025 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengikuti Program Self Adaption anjuran Pusat Sejahtera, Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA).