Program Kembara Prihatin@Bumi Kenyalang 2.0 erat hubungan baik UMPSA, IKM Bintulu dan Alumni - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
BINTULU, 17 Ogos 2024 - Tinggal bersama keluarga angkat dan bersama menjayakan program memberi peluang kepada 24 sukarelawan Skuad Yayasan UMPSA dan 13 sukarelawan daripada Institut Kemahiran MARA (IKM) berkolaborasi untuk menghulurkan bantuan menyumbang bakti buat komuniti Ukit di Rumah Panjang Uma Ukit di Sungai Asap, Bintulu Sarawak.