17 pelajar KOR SISPA UMPSA terima watikah tauliah Leftenan Muda Pertahanan Awam - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PAGOH, 18 Ogos 2024 - Seramai 17 pelajar Kor Siswa-Siswi Pertahanan Awam (KOR SISPA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima watikah tauliah sebagai Leftenan Muda Pertahanan Awam sempena Majlis Perbarisan Tamat Latihan Kor Siswa-Siswi Pertahanan Awam (KOR SISPA) Peringkat Kebangsaan Kali Ke-15 Tahun 2024 di Padang Kawad, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM).