Kibaran Jalur Gemilang semarakkan Majlis Penutup Kembara Prihatin@Bumi Kenyalang - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
BELAGA, 17 Ogos 2024 - Majlis Penutup Kembara Prihatin@Bumi Kenyalang 2.0 melabuhkan tirainya dengan cukup meriah yang diiringi dengan kibaran jalur gemilang bagi menyemarakkan Sambutan Bulan Kebangsaan dan Hari Malaysia dalam sebuah acara yang berlangsung di Uma Ukit, Sarawak.