3 staf akademik UMPSA dilantik profesor - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 14 Ogos 2024 - Tiga staf akademik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima watikah pelantikan kenaikan pangkat jawatan Profesor Gred Khas VK7 daripada Naib Canselor, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin hari ini.