SM Teknik Kuantan lawat UMPSA beri pendedahan awal bidang Elektrik dan Elektronik - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
PEKAN, 14 Ogos 2024 – Seramai 60 orang pelajar dan empat orang guru dari Sekolah Menengah Teknik Kuantan mengadakan lawatan ke Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini.