UMPSA lancar Faculty@School Fasa 1 Fakulti Komputeran - Aziman, Abdullah (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 Ogos 2024 – Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini melancarkan Program Faculty@School Fasa 1 dengan fokus utama memberi kesedaran tentang keperluan kemahiran inovasi dalam kalangan pelajar dan mengambil peluang menceburi bidang Teknologi Digital terutamanya teknologi kecerdasan buatan (AI).