MBA UMPSA buka peluang tingkatkan kerjaya dan kemahiran mengurus organisasi - Noraina Mazuin, Sapuan (UMPSA, 2024)
Gambang, 20 Ogos 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) membuka peluang kepada orang ramai untuk mengikuti program pengajian Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) yang ditawarkan bagi memberi peluang kepada para profesional yang bekerja di dalam industri meneruskan pengajian di peringkat sarjana bagi meningkatkan kerjaya dan kemahiran dalam mengurus organisasi serta perniagaan mereka.