Pensyarah UMPSA turun padang beri pendedahan kesan buruk pengambilan gula berlebihan dalam kalangan pelajar sekolah rendah - Nor Adila, Mhd Omar (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 15 Ogos 2024 – Seramai 175 orang pelajar sekolah rendah menyertai Program Empowering Sugar Awareness: Sweet Kids, Healthy Lives di Sekolah Kebangsaan Pelindung, Kuantan baru-baru ini.