UMPSA terima delegasi UI dan UNAIR, Indonesia - Nur Syafiqah, Fauzan (UMPSA, 2024)
Gambang, 19 Ogos 2024 – Seramai 20 orang pelajar bersama tiga staf pengiring daripada Universitas Indonesia (UI) dan Universitas Airlangga (UNAIR) mengikuti Program Inbound Mobiliti Antarabangsa selama tujuh hari bermula pada 18 Ogos 2024 di Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FIST), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).