Reformasi ekonomi Malaysia berpotensi dicontohi negara lain - Ahmad Ziad, Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
DALAM tempoh kira-kira sebulan lagi, Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Nenggiri akan berlangsung. PRK ini pasti menjadi bahan tafsiran baharu terhadap ukuran sokongan rakyat kepada Kerajaan Perpaduan dan Kerajaan Kelantan.