Uniknya Istiadat Pertabalan Yang Di-Pertuan Agong - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2024)
UNIKNYA ISTIADAT PERTABALAN YANG DI-PERTUAN AGONG (16/7/2024) - UNIKNYA ISTIADAT PERTABALAN YANG DI-PERTUAN AGONG Moderator : Ismail Adnan Tetamu : Datuk Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Husain, Profesor Madya. Institut Antarabangsa Pemikiran Islam Dan Tamadun UIAM (ISTAC-IIUM)