BIMBING AHLI BIASA GISBH KELUAR DARIPADA KETAASUBAN - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
KETIKA Islam disifatkan umatnya berada dalam keadaan 'dagang' di negara ini sebelum era 1980-an, banyak jemaah Islam muncul bagi menyebarkan kefahaman hidup beragama kepada masyarakat.