Kursus Intergriti dan anti-rasuah (KIAR) - Mohd Rozaimy, Ridzuan; Jamal Rizal, Razali; Noor Amira Syazwani, Abd Rahman (Tiang Press, 2023)
Rasuah ditakrifkan sebagai sebarang penerimaan atau pemberian suapan sebagai upah atau dorongan untuk individu kerana melakukan atau tidak melakukan sesuatu perbuatan yang berkaitan dengan tugas rasmi (Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), 2022). Suapan terdiri daripada wang, hadiah, bonus, undi, perkhidmatan, jawatan, upah dan diskaun.