UMPSA tuan rumah Malaysia Techlympics 2024 Peringkat Zon Pantai Timur - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 8 Ogos 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjadi tuan rumah bagi Malaysia Techlympics 2024 Peringkat Zon Timur anjuran Kementerian Sains dan Teknologi (MOSTI).