UMPSA tuan rumah Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Peringkat Universiti Awam Kali Ke-17 Tahun 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 8 Ogos 2024 - Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Peringkat Universiti Awam (UA) Kali Ke-17 Tahun 2024 yang berlangsung selama dua hari melabuhkan tirainya baru-baru ini.