Pergiat kempen kesedaran tingkat kefahaman PMKS guna e-Invois - Mohamad Reeduan, Mustapha (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN) mengumumkan pelaksanaan e-Invois dijadualkan bermula pada 1 Ogos ini yang mensyaratkan pembayar cukai dengan perolehan tahunan melebihi RM100 juta dikehendaki melaksanakan e-Invois. Perniagaan dengan pendapatan antara RM25 juta hingga RM100 juta pula wajib melaksanakan e-Invois menjelang 1 Januari 2025.