Tak pernah menyesal sertai PALAPES - Mohd Rafi, Mamat (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Pekan: “Impian saya selepas ini hanya satu, ingin terus berkhidmat sebagai tentera, sekali gus mencapai impian sejak kecil,” kata Yoong Zhen Xuan, 24.