Minggu EKSA PBM meriah - Fathiah Izzati, Mohammad Fadzillah; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
PEKAN 29 Julai 2024 – Persekitaran kerja yang kondusif, selesa dan nyaman telah terbukti dapat meningkatkan gerak dan hasil kerja yang lebih produktif dan bermutu.