Program Jom Makan Durian santuni ahli SEJAHTERA dapat sambutan - Anuar, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 2 Ogos 2024 - Persatuan Kebajikan dan Kesejahteraan Staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) atau lebih dikenali dengan SEJAHTERA menyantuni ahli-ahlinya dengan menganjurkan Program Jom Makan Durian SEJAHTERA@UMPSA pada 1 dan 2 Ogos baru-baru ini bertempat di kampus Pekan dan Gambang.