Perhimpunan 120 kenderaan mewah dan antik curi tumpuan pelajar UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 4 Ogos 2024 – Seramai 120 pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) teruja menyaksikan perhimpunan 120 kenderaan mewah dan antik di Pekarangan Canseleri UMPSA Kampus Gambang dalam program Ramah Mesra dan Perhimpunan Kereta Mewah dan Antik sempena penganjuran Pesta Kuantan 188.