Simulasi pembuatan kereta dalam VR - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Media Mulia Sdn. Bhd, 2024)
SEORANG mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Amirul Aidil Hasnul Azan berjaya menarik perhatian pengunjung semasa program Jom Masuk U 2024 Zon Timur II di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang, Pahang baru-baru ini. Semasa program itu, dia menampilkan projek realiti maya (VR), ‘Car Manufact Simulator’.