890 pelajar baharu asasi dan diploma Sesi 2024 2025 daftar di UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Julai 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima sejumlah 890 pelajar baharu bagi pendaftaran pelajar program asasi dan diploma bagi sesi akademik 2024/2025.