Dua pasangan kembar pilih UMPSA - Mohd Rafi, Mamat (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kuantan: Dua pasangan kembar seiras antara 885 pelajar baharu yang mendaftar untuk melanjutkan pengajian di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan (UMPSA) kampus Gambang, di sini, kelmarin.