Pusat Bahasa Moden serlahkan kreativiti dalam penciptaan bahan kitar semula - Jamilah Bebe, Mohamad; Amy Zulaikha, Mohd Ali; Wan Jumani, Fauzi (UMPSA, 2024)
PEKAN, 25 Julai 2024 – Dalam menyokong Minggu Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Pusat Bahasa Moden (PBM) telah mengadakan pameran inovasi bertemakan bahan kitar semula selama satu hari di PBM UMPSA Pekan.