Penyelidik UMPSA berjaya bangunkan Modul Ilmu Kecerdasan Spiritual untuk memperkasakan pendakwah MUIP - Rohana, Hamzah (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 23 Julai 2024 - Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya membangunkan Modul Ilmu Kecerdasan Spiritual untuk para pendakwah Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP).