UMPSA santuni warga Felda Rentam dalam Misi Kembara Promosi TVET di Bera - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
BERA, 27 Julai 2024 - Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang terdiri daripada 20 orang staf dan 14 orang pelajar telah menyertai Program Ziarah Prihatin kepada penduduk setempat di Felda Rentam baru-baru ini.