600 pelajar sekolah menengah negeri Pahang sertai YES! Rock The School - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Julai 2024 - Seramai 600 pelajar sekolah menengah seluruh negeri Pahang berkampung selama dua hari di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi menyertai program YES! Rock The School anjuran Talent Corporation Malaysia Berhad (TalentCorp) baru-baru ini.