Festival Rakyat memeriahkan Kembara Prihatin UMPSA santuni komuniti orang asli - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
CAMERON HIGHLANDS, 27 Julai 2024 - Lebih 500 orang hadir menyertai Festival Rakyat dan Program Gotong-Royong bersempena Kembara Prihatin@Pos Telanok bagi menyantuni masyarakat dengan membawa kepakaran dan teknologi dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) kepada komuniti orang asli di Cameron Highlands baru-baru ini.